Handig om te weten

 

Behandelingen van De MassageGarage worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

 

 

Omstandigheden die van belang zijn voor de behandeling moet je altijd meedelen aan de masseur. Voorafgaand aan de behandeling vraagt de masseur hiernaar.

Als je fysieke en mentale klachten hebt waarvoor je niet eerst bij je huisarts bent geweest dan behandelt de masseur je niet. Soms verlangt de masseur dat je toestemming vraagt aan je huisarts of specialist voor de behandelingen.

Als het nodig is, en altijd met jouw toestemming, neemt de masseur contact op met je huisarts en/of specialist voor afstemming. Soms is toestemming van je huisarts of specialist nodig voor de behandeling.

 

 

Je kunt achter de boerderij parkeren. De ingang van de praktijk ligt in het steegje tussen de boerderij en het huisje ernaast. Je kunt in de wachtruimte plaatsnemen (sleutel zit

in de voordeur). De masseur haalt je dan op.

In de wachtruimte liggen boeken over gezondheid in de breedste zin van het woord. Deze kun je gratis lenen. Er wordt niet bijgehouden wie welke boek heeft geleend. Dit gaat op basis van vertrouwen. Het is niet de bedoeling dat je in de boeken schrijft of de boeken uitleent aan iemand anders. Uitgangspunt is dat je de boeken binnen 2 maanden terugbrengt.

 

 

De masseur verwacht dat je gedoucht op de behandelingsafspraak komt.

Je hoeft geen handdoeken mee te nemen.

Tijdens de behandeling houd je in principe je ondergoed aan tenzij dat de behandeling belemmert, zoals bij een bil- of liesblessure. Uitgangspunt is dat de klant zich veilig voelt tijdens de behandeling. De masseur gaat altijd respectvol

om met de klant.

De MassageGarage verstaat onder een hele lichaamsmassage of kruin-tot-teen-massage alle lichaamsdelen behalve de billen, lies, borsten en geslachtsdelen. Soms kan massage van de billen of lies onderdeel van de behandeling zijn (klachtgerelateerd).

Erotische massages worden niet gegeven. Als blijkt dat dit wel jouw intentie is dan wordt de behandeling gestaakt, dien je het volledige bedrag te betalen en ben je niet meer welkom in de praktijk.

 

 

Je kunt contant betalen, via pin of bankoverschrijving. In dat laatste geval geldt een betalingstermijn van 14 dagen.

Kosteloos annuleren van een behandeling kan tot 24 uur vóór de behandeling. Je hoeft daarbij geen reden te geven. Bij annulering binnen 24 uur vóór de behandeling wordt 50% van het tarief in rekening gebracht, tenzij je iemand anders voor jou in de plaats laat komen. Bij niet tijdige annulering als gevolg van een calamiteit (denk bv. aan een ziekenhuisopname of overlijden van een gezinslid) worden geen kosten in rekening gebracht. In alle overige gevallen beslist de therapeut of er al dan niet annuleringskosten in rekening worden gebracht.

 

 

Laat het de masseur weten als je iets niet bevalt. Opbouwende kritiek kan helpen om de behandelingen te verbeteren.

 

 

Vergoedingen

 

 

Wel of niet masseren?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom in de praktijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktische zaken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De zakelijke kant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klachten

De praktijk

stopt

per 1-1-2019

Na 12,5 jaar gaat

Jef Gesterkamp

nieuwe uitdagingen

aan